• ASIAKASPALVELU 050 3053 189
  • ASIAKASPALVELU 050 3053 189

Tervetuloa Rintsukan maailmaan, missä alusvaatealan ammattitaito kohtaa sydämellisen palvelun! Olen Nina, yli 50-vuotias, positiivinen nainen Helsingistä, nyt kotiutunut viehättävään Pieksämäkeen. Äitinä kahdelle upealle tyttärelle ja alusvaatealan ammattilaisena olen ratkonut monenlaisia haasteita vuosien varrella ja kerännyt arvokasta kokemusta asiakkaideni parissa.

Omaan alani ammattitaidon, mutta rakkauteni oppimiseen motivoi minua jatkuvasti etsimään uusia ratkaisuja alusvaatemuodin maailmassa. Haluan sinut mukaan matkalleni, kun kehitän ja löydän ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka tekevät alusvaatekokemuksestasi entistäkin paremman.

Rintsukan tarina syntyi uskomattomista kohtaamisista ja inspiroivista ihmisistä. Yrityksen nimi, Rintsukka, kruunaa tarinan täydellisesti ja hymy toisten kasvoilla on paras kiitos. Kiitos myös Heli Mannerille mainiosta nimestä!

Vaikka tiedän, ettei "rintsukat" ole vielä kaikkien huulilla, tavoitteeni on, että kymmenen vuoden päästä ne ovat yhtä arkipäiväinen puheenaihe kuin itse alusvaatteet. Tule mukaan hymyilevään ja innovatiiviseen Rintsukan maailmaan – missä jokainen päivä on mahdollisuus löytää täydellinen istuvuus ja tuntea olosi upeaksi omalla ihollasi!