• ASIAKASPALVELU 050 3053 189
  • ASIAKASPALVELU 050 3053 189

Yritys

Rintsukka.fi verkkokauppa

Rintsukka.fi on kotimainen alusvaatteiden verkkokauppa

Tervetuloa palvelevaan, suomalaiseen alusasujen verkkokauppaan! Rintsukasta löydät laajan valikoiman laadukkaita alusasuja järkevään hintaan. Olipa etsinnässäsi mukavat arkikäyttöön sopivat rintaliivit, alushousut, sukat tai jotain erityistä juhlaan, meiltä löydät aina sopivat vaihtoehdot.'

Me osaamme alusasut. Olemme koonneet verkkokauppaamme runsaasti eri kokoja, malleja ja materiaaleja, joten jokainen asiakas löytää varmasti oman suosikkinsa. Meiltä löytyvät niin klassiset, taitavasti muotoilevat ja mukavat t-paitaliivit, kuin myös sensuellit push-up rintaliivit ja sukkatuotteet.

Myymämme tuotteet tulevat laadukkailta eurooppalaisilta brändeiltä, joten voit olla varma niiden mukavuudesta, tyylikkyydestä ja pitkästä käyttöiästä. Kunnon alusvaatteet tuovat hyvää mieltä ja koko olemukseen ryhtiä. Tutustu valikoimaamme ja löydä uudet suosikkialusvaatteesi!

Rintsukka.fi on perustettu syksyllä 2022. Kaikki sai alkunsa rakkaudesta alusvaateisiin ja ennen kaikkea asiakkaiden toivomuksesta palata takaisin alusvaatealalle. Yrittäjän Nina Norvion pitkä kokemus alusvaatteiden myynnistä ja laaja tuotetuntemus näkyy verkkokaupan valikoimassa, joka on käsin valittu tarkan seulan läpi. Näin saat niin arkeen kuin juhlaan hyvin istuvat, mukavat ja kauniit alusvaatteet, jotka kestävät pitkään.

Rintsukka.fi valikoimaan kuuluu rintaliivit, alushousut, sukkahousut, sukat, topit, aluspaidat, yöasut ja legginsit. Valikoimaa kehitetään jatkuvasti, kuuntelemme asiakkaitamme ja otamme toivomuksia ja ehdotuksia vastaan.

Rintsukka.fi on verkkokauppa, joka palvelee asiantuntemuksella.

Yhteistyössä on voimaa ja niinpä aloitimme maaliskuussa 2024 tekemään valokuvaaja Titi Kekkosen kanssa töitä, saadaksemme lisää kuvia sosiaaliseen mediaan ja nettisivuillemme. Myös ihana mallimme Janina on luvannut jatkaa kanssamme yhteistyötä.

Pidämme myös asiakasiltoja ja esittelyjä, voit kysyä niistä lisää asiakaspalvelusta. Voit myös varata ajan Rintsukan toimitiloihin (Riihilahdentie 88, Neuvola), noin 25km Pieksämäen keskustasta.

"Toivotan sinut tervetulleeksi tutustumaan Rintsukka.fi kauppaan ja tekemään ihania löytöjä itselle tai lahjaksi!"

-Nina