• ASIAKASPALVELU 050 3053 189
  • ASIAKASPALVELU 050 3053 189

Axami Sarah topattu rintaliivi


Kuvaus

Etsitkö täydellistä rintaliivimallia, joka yhdistää kauneuden, mukavuuden ja tyylin? Tutustu tähän lumoavaan Sarah push-up-rintaliivimalliin, joka on suunniteltu täydellisesti korostamaan rintaa ja lisäämään sen pyöreyttä.

Tämä upea rintaliivimalli on valmistettu punaisesta vaahtomuovista, joka tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Mustalla tyllillä ja ommelluilla naruilla päällystetyt liivit tarjoavat elegantin ja houkuttelevan ulkonäön. Kullanväriset koristeelliset rusetit keskiosassa ja kuppien alla tuovat keveyttä ja ylellisyyttä kokonaisuuteen.

Rintaliivien olkaimet yhdistyvät samoihin mustiin koristenaruihin, mikä tekee designista yhtenäisen ja tyylikkään. Lisäksi säädettävät olkaimet mahdollistavat räätälöidyn istuvuuden, joka sopii täydellisesti sinulle.

Nämä rintaliivit eivät ainoastaan luo ilmiömäisen pyöreää rintakuvaa, vaan tarjoavat myös poikkeuksellisen mukavuuden koko päivän ajan. Valitse nämä liivit ja anna itsellesi mahdollisuus tuntea itsesi kauniiksi ja itsevarmaksi joka päivä.

Väri: musta/punainen

Koot 75-85 ja B-E

Materiaali: polyamidi 36%, puuvilla 26%, polyuretaani 21%, polyester 15%, elastaani 2%