• ASIAKASPALVELU 050 3053 189
  • ASIAKASPALVELU 050 3053 189

Gorsenia Saanvi toppaamaton liivi musta


Kuvaus

Astuessasi tähän lumoavaan rintaliiviuniversumiin, kohtaat vertaansa vailla olevan mukavuuden ja ylellisyyden. Esittelemme ylpeänä "Taivaallinen Syleily" -nimisen mestariteoksen, joka on suunniteltu erityisesti naisille, joilla on keskikokoinen, suuri tai jopa erittäin suuri rintavarustus.

Tämä ei ole vain rintaliivi, vaan uudenlainen konsepti, joka nostaa mukavuuden ja tyylin uudelle tasolle. Leveät ja pehmeät olkaimet eivät pelkästään kevennä painoa olkapäilläsi, vaan myös muotoilevat rintasi täydellisesti. Kuppien lisäkerros yläosassa taikoo rinnan kauniisti keskelle vartaloasi, antaen sinulle itsevarmuutta ja upean siluetin.

Rintaliivin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin – korkean keskiosan ja vyötärön kaksinkertainen reunanauha antavat tukea ja mukavuutta, kun taas lycrasta valmistettu läpinäkyvä sivuosa varmistaa erinomaisen muodonpitävyyden. Lisäksi kaikki on viimeistelty hienostuneella pitsillä ja elastisella nauhalla, joka tekee tästä rintaliivistä todellisen taideteoksen.

Koe ylellisyys ihollesi – metalliset kullansävyiset renkaat ja säätimet tuovat ripauksen eleganssia, kun taas ohut vaahdon peittämä olkain ja kabareehapsut viimeistelevät tämän uniikin luomuksen.

"Taivaallinen Syleily" on enemmän kuin rintaliivi – se on kokemus, joka kohottaa jokaisen päiväsi. Astu rohkeasti uuteen maailmaan, missä mukavuus ja tyyli sulautuvat yhteen, ja anna rintaliiviesi kertoa tarina ainutlaatuisesta itsestäsi.

Materiaali: 90% polyamidi, 7% elastaani, 3% polyesteri

Koot: 75D-G, 80-95 D-H, 100C-G,105C

Hakaset 2-3 riviä

Olkaimen leveys liivin takaosassa 18-22cm

Liivin ympärys on napakka.