• ASIAKASPALVELU 050 3053 189
  • ASIAKASPALVELU 050 3053 189

REFLEXWEAR® Kompressiosukat


Kuvaus

Koe uuden sukupolven mukavuus ja hyvinvointi Thin Compression & Travel -sukilla! Nämä huippulaatuiset sukat on neulottu ohuella ja äärimmäisen pehmeällä Celliant™-langalla. (Celliant® sisältää erilaisia mineraaleja, joka kiihdyttää verenkiertoa, happitasoa iholla ja lihaskudoksissa).

Sukkien ainutlaatuinen rakenne yhdistää 18-21 mmHg:n kompression jalka- ja nilkka-alueilla sekä asteittaisen pienenemisen pitkin jalkaa. Tuloksena on parantunut verenkierto lyhyessä ajassa, tarjoten helpotusta ja raikkautta jalkoihisi.

Thin Compression & Travel -sukkien vallankumouksellisuus perustuu kahteen tehokkaaseen toimintoon: puristukseen ja Celliant™-langan uskomattomaan vaikutukseen. Nämä kaksi tekijää työskentelevät yhdessä tarjotakseen sinulle vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja hyvinvointia.

Ja vielä enemmän – tämä malli on suunniteltu erityisesti diabeetikoille. Olemme ylpeitä siitä, että Thin Compression & Travel -sukat eivät ainoastaan huolehdi jalkojesi hyvinvoinnista, vaan tekevät sen myös tyylillä.

Investoi jalkojesi hyvinvointiin ja koe, miten Thin Compression & Travel -sukat tekevät päivästäsi entistäkin paremman. Osta omasi nyt ja astu kohti uutta mukavuuden aikakautta!

REFLEXWEAR® on rekisteröity lääketieteelliseksi laitteeksi direktiivin 93/42/ETY mukaisesti

Koot: 35-37, 38-40, 41-43, 44-46

Värit: musta ja sand